احداث پايگاه فرهنگي در عمان

به گزارش ميراث آريا (chtn) و به نقل از روابط عمومي دفتر امور بين‌الملل سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري؛ حسين نوش‌آبادي سفير جديد جمهوري اسلامي ايران در عمران در اين ديدار که با حضور بقايي رئيس سازمان و شهباز يزداني مدير کل دفتر امور بين‌الملل انجام شد به شرح سوابق شغلي خود پرداخت.

نماينده مجلس شوراي اسلامي حوزه ورامين در دوره‌هاي ششم و هفتم، مشاور حقوقي و پارلماني معاونت رياست جمهوري در سال 1387، کارشناس امور جوانان مجمع تشخيص مصلحت نظام از سال 77 تا 79، همچنين رئيس فدراسيون مطبوعات مجلس شوراي اسلامي، رئيس کميته عمران شهري و روستايي مجلس، ... از سوابق کاري وي و مشاور وزير امور خارجه در امور آسيا سمت فعلي وي است.

در اين ديدار پيشنهاد تشکيل نمايشگاه‌هاي دو جانبه، تبادل هيأت‌هاي کارشناسي و باستان شناسي، بازسازي و مرمت آثار تاريخي در مسقط و ساير شهرها، اعزام نيروي انساني براي بازسازي و عمران، تأسيس شرکت هواپيمايي مشترک، احداث پايگاه فرهنگي در عمان و الگو براي کشورهاي اسلامي و ايجاد خط مستقيم پروازي مورد بحث و قرار گرفت.

وي با اشاره به اين‌که اعزام بسيار گردشگران به کشورهاي ترکيه و امارات بيان داشت: مردم عمان براي بيش از دو هزار نفر ايراني ساکن در عمان احترام زيادي قائل هستند.

در اين ديدار بقايي براي ارائه ظرفيت سرمايه‌گذاي در چابهار به سرمايه‌گذاران عماني اعلام آمادگي کرد و از نوش‌آبادي خواست ضمن تأکيد بر امنيت اجتماعي ايران، براي سفرهاي خانوادگي به کشورمان تبليغ کند.

در اين نشست رئيس سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به اين‌که بيشتر اقوام عمان بلوچي‌ها هستند تأکيد کرد: بايد آن‌ها را براي سرمايه‌گذاري در چابهار و قشم تشويق کنيم.

بقايي همچنين به بودجه 10 – 16 ميلياردي هزينه reexport در دوبي اشاره کرد و گفت: بهتر است اين بودجه را به سمت مناطق آزاد ايران سوق دهيم./118

انتهای پیام/

کد خبر 1388100854